Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Valonpilkahdus

Kalenterin katsominen aiheuttaa hetkellistä epämukavuuden tunnetta. Viikko tuntuu olevan vähän täynnä kaikkea. Maanantai, pojan haku koulusta, kotitoimistolle iltapäiväksi. Vastamelukuulokkeille käyttöä. Tiistai, hieronta heti yhdeksältä. Tulee tarpeeseen, sillä kroppa on aivan jumissa. Hieronnan jälkeen puhelu. Puhelun jälkeen töitä. Keskiviikko, viime viikolta siirtynyt terapia heti yhdeksältä. Kotiin, mutta kotitoimistolle vai toimistolle? Ei vielä tietoa. Ramppaamista on silti tiedossa.

Tänään vastaan tuli positiivinen valonpilkahdus odottamattomalta suunnalta. Enpäs vielä kerrokaan tämän tarkemmin mistä on kyse.

”Nauti iltapäivästäsi! Tänään suoritit 25 tehtävää ja saavutit #TodoistZero!”. Kaikin puolin hyvä maanantai.

Tässä kirjoituksessa on 106 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää