Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vain elämää

Säikähdän, kun ulkona ikkunan alla joku pistää ämyreistä soimaan täysiä I Want It That Way. Avaan välittömästi silmäni. Muistan, että on Suomipop-viikonloppu. On kiva asua festareiden naapurissa.

Nukun huonosti, mutta tänään on jaksettava, koska illalla on jännittävä elokuva luvassa. Sitä ennen pitäisi myös siivoilla hieman. Kuusitoista päivää muuttoon ja kodin tavaroista 39% käyty läpi tai pakattu. Muuttosiivousta, eli pintojen moppausta ja pyyhkimistä yms. on valmiina 16%. Vielä on siis jonkin verran tekemistä. Progress appin mukaan 3.6% päivässä riittää.

Vielä on otettava kuppi kahvia ja sitten häkkivarastolle…

Tässä kirjoituksessa on 103 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää