Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Freesailu jatkuu

Koska erehdyn juomaan elokuvateatterissa edellisiltana Batterya, en tietenkään saa unta vielä puolitaöin. Siispä rupean yöllä siivoamaan. Raivaan olohuoneen TV-tason tavarat muuttolaatikkoon ja pistän jokaisen Byebyen katalogiin.

Nukun aamun ohi melkein puoleen päivään saakka. Hupsista. ”Aamupala” ja sitten hommiin. Puen lenkkivaatteet päälle valmiiksi, vaikka ulkona sataa vettä.

Vesisade jatkuu, niinpä myös siivoilu. Käyn kirjahyllyn tavarat läpi. Siirrän täytetyt muuttolaatikot olohuoneen kulmaan, jotta ne eivät ole tiellä.

Sade lakkaa viiden jälkeen, joten käyn 40 minuutin peruskestävyyslenkillä. Raikas ilma tekee äärimmäisen hyvää.

Nyt kello näyttää vähän yli seitsemää ja edistymistä on tapahtunut +27%. Se tarkoittaa sitä, että talon kaikista tavaroista 88% on käyty läpi. Aika hurjaa edistystä!

Veera on tehnyt taas Jennifer Anistonin salaattia. Parasta.

Illasta en aio tehdä enää mitään järkevää. Nyt jotain viihdyttävää pyörimään näytölle ja chill…

Tässä kirjoituksessa on 152 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää