Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vain CTO:n elämää

94 push-ilmoitusta päästävät häiritsevän äänen kello 1:02. Avaan silmäni ja hetken ihmeteltyäni otan älypuhelimen kouraani. Acknowledged. Palvelinhälyt ovat lähteneet päälle, mutta ei se mitään ihmeellistä olekaan. Uusi järjestelmämme toimii vähän liiankin hyvin. Hienosäädän niin, että ainoastaan bisneskriittisistä asioista minut herätetään yöllä.

Olen mennyt nukkumaan jo ennen kymmentä, koska olen edellisiltana ollut poikkeuksellisen väsynyt. En tiedä mistä tämä viime päivien laskusuuntainen trendi johtuu. Töissä menee hyvin.

Tänään väsyttää poikkeuksellisen paljon, mutta se johtuu edeltävän yön yöunien katkeamisesta.

Vaimo pyytää saunaan, vaikka työt ovat vielä kesken. Päätän ottaa päivälöylyt ja jatkaa sen jälkeen hommia. Mukavaa vaihtelua. Etäily tuntuu hyvältä. Loppuviikko samalla kaavalla.

Testiin lähti Plausible. Haluan nähdä tarkempaa kävijädataa selkeämmässä käyttöliittymässä.

Tekemistä riittää. Mutta nyt se saa loppua, ainakin hetkeksi.

Tässä kirjoituksessa on 165 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää