Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Työntäyteinen maanantai

Miksi traakkipuuni pudottelevat lehtiä? Hoidan niitä hyvin, mutta joka toinen päivä löytyy ruskea lehti. Syytän talvea ja kuivaa ja kylmää ilmaa…

Maanantai. Nousen pystyyn 5:45. RoutineFlow toimii, sillä olen hoitanut kaikki aamurutiinit seitsemään mennessä, lenkkiä myöten. Ehdin kerrankin juoda aamukahvini rauhassa ja ehdin silti kahdeksaksi töihin. Ihan hullun siistiä!

Töissä menee hyvin, mutta en vielä pääse panostamaan niin hyvin markkinointiin kuin ajattelin. Olen vastuussa niin monesta asiasta. Mutta nautin tästä.

Otan tietokoneen mukaan kotiin. Virhe. Kun avaan koneen kotona, on kuin työpäivä olisi alkanut alusta. Yksi tehtävä johtaa toiseen. Vaikka saan taas paljon aikaiseksi, kahdeksalta illalla havahdun, että eihän tässä ole mitään järkeä. Asiat kyllä odottavat huomiseen. Teen aivan liikaa, mutta minkäs sille mahtaa, kun draivi on kova.

Päivä ei ole sisältänyt tarpeeksi omaa aikaa. Kello on jo yhdeksän. Ehkä katson jakson jotain hyvää sarjaa ja sittenhän tästä jo joutaa unten maille…

Tässä kirjoituksessa on 164 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää