Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Se on sunnuntai

Avaan silmäni jossain kahdeksan aikoihin. Jatkan unia ja herään uudelleen, kun ajastimella toimiva kaktusvalo maalaa huoneen vihreäksi. Kello on yhdeksän kieppeillä. Torkun silti lisää. Päätän, että koska on sunnuntai, menen fiiliksen mukaan. Kerään itseäni yhdeltätoista ja lähden saman tien ulos juoksemaan.

Viisikilometrinen lenkki sujuu omalla painollaan. Kuuntelen äänikirjaa Valitse myynnin kasvu, mutta viimeiseen viiteen minuuttiin huomaan, että ajatusteni takia en ole keskittynyt kirjaan laisinkaan. Hyvä kirja herättää ajatuksia ja tämä on juuri sellainen.

Päivä itsessään on ollut tasapaksu. Olen kirjoittanut, kirjoittanut, suunnitellut, kirjoittanut lisää. Muistiinpanoja ja aihioita blogiartikkeleihin. Pää elää jo vahvasti ensi viikkoa. Mitä kaikkea se tuokaan tullessaan, mietin.

Tämä on ensimmäinen kerta kun ajastan reflektoinnin osana RoutineFlow-iltarutiinia. Aivan mainio app. Tämän tekstin kirjoittamiseen meni noin seitsemän minuuttia.

Tässä kirjoituksessa on 138 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää