Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Työmiehen lauantai

Herään seitsemältä, mutta nukahdan uudelleen. Herätessäni nappaan uuden pehmeän Victoria’s Journal -muistikirjan käteeni ja kirjoitan unet ylös. Haluan taas harjoitella muistamaan ja hallitsemaan uniani. Joskus nuorempana osasin. Uneksiminen on halpa harrastus, mutta vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Menen aamupalan jälkeen heti toimistolle. Viikolla ei jäänyt tarpeeksi aikaa viimeistellä uutta Dude.fi-sivustoa. Teen töitä noin kahdeksan tuntia ja saan paljon aikaan. Tuntuu siltä, että vihdoin edistyy kunnolla, mutta jotenkin stressaa ja ahdistaa koko homma, kun jää vielä niin paljon tehtävää. Haluaisin tämän jo finaaliin. Sitten voisi hyvällä mielin hienosäätää vaikka iltaisin, kun se on livenä.

Kymmenen kilometrin lenkki iltasella ei oikein lähde. Jalkoja väsyttää vieläkin. Nyt on isompaa energiavajetta ilmassa. Ei vaan toimi ajatus, eikä keho. Viikko on ollut raskas. Olen syönyt huonosti. En tiedä mikä on. Yllättävän kovaa on arki hyökännyt päälle.

En jaksanut oikein pelatakaan. Yksi voittopeli Overwatchia. Locke & Key pyörimään. Pehmeä sänky ja pyjama toimii juuri nyt parhaiten…

Tässä kirjoituksessa on 181 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää