Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sunnuntai ilman agendaa

Viikon toinen lepopäivä. Redditiä. Oleilua. Kukkien kastelua. Kääpiösitrukseni pudottelee lehtiään. Plantan kasteluohje jokaiselle toiselle päivälle ei riittänyt, joten jouduin vaihtamaan rytmin 1-2 kertaa päivässä. Sitruspuut vaativat ihan hitosti vettä. Koko ajan sillä on jano. Onneksi vain osa lehdistä kuivui ja näyttää vielä ihan hyvältä.

Tälle päivälle ei ole minkäänlaista agendaa. Jotenkin tykkään siitä, että on koko ajan tekemistä, enkä osaa nyt olla vain. Ajatus siintää huomiseen työpäivään. Uusi tyyppi aloittaa, taas. En mieti nyt liikaa huomista. Koetan rentoutua. Ahdistus ei ole puskenut pintaan koko päivänä, enkä halua pilata tätä hetkeä.

Lämpötilat kohoavat entisestään. Kesän viimeisiä helteitä viedään.

Tässä kirjoituksessa on 124 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää