Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Torsdag

Herään viideltä painajaiseen. Se tuntuu niin todelta. En muista enää yksityiskohtia, mutta pahaenteinen tunnelma jää päälle herätessä. Saan kuitenkin jatkettua unia.

Terapia, kiinteistöhuolto, etätyöpäivä, iltalenkki, iltasauna. Touhuilu jatkuu. Päivällä palautamme myös ne 20 muuttolaatikkoa Jyväsmuutoille. Saimme laatikot tyhjäksi noin kahdessa päivässä. Ei hassummin.

Psykoterapia on jälleen intensiivinen. Aiheina mm. koulukiusaamisen jättämät arvet ja ihmisiä välttelevä luonteeni. Tai siis, onko se luonne vai selviytymiskeino? Aiheet sivuavat myös kuolemaa ja sen merkitystä elämääni. Diippiä settiä kaikin puolin.

Iltapäivällä selvittelen nelisen tuntia tasan yhtä ongelmaa npm-pakettien kanssa. Vielä on työt vähän hakusessa, mutta eiköhän se tästä taas lähde rullaamaan.

Fiilis tänään 68%, energiat 46%.

Tässä kirjoituksessa on 142 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää