Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Toinen päivä ilman kofeiinia

Päivä kaksi. Kova aamuväsymys, vaikka olen nukkunut yli kahdeksan tuntia. Unisovellus kertoo, että 90% yöstä on kevyttä unta. Hieman ”liskojen yöltä” se tuntuikin.

Olotila muistuttaa krapulaa. Lievä päänsärky, joka pahenee päivän mittaan. Armoton väsymys. Silmiä särkee. Päässä humisee. Kaikki keskittymistä vaativa on täyttä tuskaa. Hikoiluttaa.

Kotiin töistä päästyäni rojahdan sänkyyn pötkölleni. Päässä jyskyttää. Otan toisen Buranan. Kipulääke ei auta päänsärkyyn.

En kuvitellut, että näin rankat viekkarit tulisi. Ehkä on syytäkin vieroittautua. Kofeiini ei ole ystävä.

Pilvinen, tuulinen ja kylmä huhtikuinen päivä. Ei mainittavia urotekoja.

Tässä kirjoituksessa on 109 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää