Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tikusta asiaa… ja vähän rahastakin

Tämä päivä on ollut niin vauhtia täynnä, että meinasi jäädä päivän lokikin kirjoittamatta. En edes tiedä mistä aloittaa. Pään sisällä on kaaos. Ehkä en edes yritä.

Ulkoilmassa on jäähileitä. Pakkanen rullaa naaman irti purevuudellaan.

Joskus mietin, kannattaako raha-asioista puhua näin avoimesti. Pistin puolivillaisen tweetin, jonka tarkoituksena oli uudelleenjakaa rahabloggaustani ja saada sitä kautta näkyvyyttä kirjalleni samasta aiheesta. Hommahan lähti niinsanotusti laukalle…

Ihan ”muutama” notifikaatio vain…

Kaipaan vaihteeksi rauhaa, joten huomenna teen etäpäivän. Terapia harmillisesti peruuntui tänään. Syyksi sain tekstiviestillä: ”Työntekijän poissaolo”.

Sellainen oli keskiviikko.

Tässä kirjoituksessa on 112 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää