Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tiistai?

Vilkas tiistaipäivä. Tuntuu hullulta, että on vasta tiistai, kun on sellainen olo, että olisi käynyt läpi ensimmäisen ja toisen maailmansodan. Ahdistus on vakio, mutta tänään jotenkin helpottanut. Ehkä kun on päässyt työn imuun, niin osaltaan unohtuneet omat ajatukset.

Kotona täytyy jatkaa vielä hetki hommia, koska työharjoittelijan koulimiselta ja palavereilta ei jää aikaa esimerkiksi sähköposteille. Työn päälle pitkä kävelylenkki ja puhelua yhtiökumppanille. Kyllä se helpottaa niin paljon kun höpöttelee ihan niitä näitä ilman että katsoo kelloa. Pitää aina muistaa, että ”turhanlänkyttäminen” auttaa, oikeasti. Ei ahdista enää läheskään niin paljon. Kiitos Juha.

Kaupan kautta siipikastikkeet messiin ja kotiin syömään siipiä.

Nyt huomaan, että siivet ovat olleet jo hyvän tovin air fryerissä odottelemassa ja tässä minä vielä nakuttelen. Iltakymmeneltä tuhti setti syödä, mutta menkööt tämän kerran.

Tässä kirjoituksessa on 154 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää