Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Säätöä

Pitäisi olla jo nukkumassa, mutta tässä minä vielä näprään uutta puhelinta. Tietotekniikka on mukavaa. OxygenOS ei ole ihan napakymppi, mutta en aio tällä kertaa vaihtaa customROMiin.

Customrommien perffipuoli on parempi kuin stockissa, mutta ne sisältävät muuten yleensä sen verran monta lastentautia, että en jaksa enää vaivautua. Lisäksi päivityksiähän niihin ei saa, enkä ole valmis kärsimään tietoturvattomasta puhelimesta, enkä halua vetää koko ajan tietoja sileäksi.

Joskus ärsyttää olla nörtti, kun en osaa suhtautua edes puhelimiin normaalisti. Aina menee säädöksi.

Tässä kirjoituksessa on 96 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää