Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sunnuntain ajatukset

Herään taas kymmeneltä. Jännä, ettei viikonloppuisinkaan nukuta pidempään. Noin seitsemän tuntia unta. Edellisillan migreeni ei enää tunnu päässä.

Sataman kotakahvilassa on vierailulla kaksi alpakkaa, joita menemme katsomaan lounasaikaan. Sää on aivan paska, loskaa ja vesilammikkoja joka puolella. Lapset tykkäävät alpakoista.

Perinteinen kahvijutustelu. Menneiden muistelua ja hiljaa istuskelua. Joku käyttää liikaa hajuvettä. Yskittää. Olen allerginen ihmisille.

Iltaa kohden hieman työjuttuja ja budjetointia. Alkaa taas särkemään päätä. Migreenilääkettäni ei jostain syystä uusittu. Sain vain viestin ”MAXALT RAPITAB: reseptiä ei uusittu. Novan sotekeskus, Avosairaanhoidon palvelut, Keski p. 0142691811. Kanta-palvelut”. Sinimustan hallituksen syytä tämäkin, perkele. Mentävä yksityiselle.

Huokaus. Huomenna on maanantai. Mutta nyt on nyt. Nautitaan hetkestä.

Tässä kirjoituksessa on 119 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää