Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sadepäivä ja migreeni

Samanlainen sadepäivä kuin eilenkin, joten ei ole lenkille menemistä. Lauantain pitkis olisi 24 kilometriä, sitä ei viitsi satessa juosta, menee jalat rakoille. Huomenna sitten, jos sade lakkaa.

Lenkkeilyn sijaan jatkan palvelinsäätöä. Spottaan bugin uusimmasta Mastodonin nightlysta ja luonnollisesti ensin luulen vian olevan omissa muokkailuissani. Paikannan ongelman kuitenkin main branchiin ja avaan siitä issuen. On mukavaa, että Mastodonista löytyy tulitukea:

Iltapäivällä iskee päänsärky. Otan heti tropit naamaan, mutta ilmeisesti olen taas myöhässä, kun ei meinaa auttaa. Päivitän Instagramiini stooria.

Migraine triggers. In summary: anything can trigger it. Glad I have the medication now.

Pian päivitykseni jälkeen on pakko mennä lepäämään. Jysäri vaan yltyy. Suljen silmät ja pökrään siihen. Muutaman tunnin päästä herään: Mikä maa, mikä valuutta? Särky on tiessään, mutta päässä tuntuu ontolta. Harmillisen tiheästi ollut näitä nyt.

Päivän kulku menee migreenin takia hieman sekaisin. Nyt kello on kymmenen ja tekisi mieli pelata Overwatchia. Saatan jopa tehdä niin, silläkin uhalla että rytmi ei vieläkään korjaannu.

Nautitaan nyt, sillä pian alkaa duunit. Nyt nollaan pään vielä kertaalleen, tällä kertaa videopeleillä.

Tässä kirjoituksessa on 186 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää