Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Reset

Maaninen olo, koska tänään on huomattavasti parempi fiilis kuin eilen. Päivän kulku ja rutiinit eivät ole napakymppejä, mutta pystyn priorisoimaan tänään tehtäväni hienosti ja hyväksymään sen, että minun ei tarvitse tehdä kaikkea. Hallituksen kokkous on loistava ja saadaan päätöksiä tehtyä. Nyt on hyvä olla.

Yhtiökumppanini, puolisoni, konsulttini ja äitini ovat kaikki varmaankin sanoneet jossain kohtaa, että tässä minun touhussani ei ole mitään järkeä. On sairasta tehdä 24/7 töitä ja olla lepäämättä välissä. Miksihän en osaa kuunnella ketään, en muita, enkä itseäni? Nyt olisi jo aika.

Minulla on tällä hetkellä tasan ei-ahdistavaa kaksi asiaa, jotka vetävät minut pois kaoottisesta digimaailmasta, työnteosta, sosiaalisesta mediasta ja muusta kuormittavasta. Vaikka kuinka haluaisin, näitä eivät ole kirjan kirjoittamisprojekti, musiikkiprojekti tai palvelimet. Ne ovat kaikki liian tavoitteellisia ja stressiä aiheuttavia tähän kaaokseen. Nämä kaksi nollaavaa asiaa ovat:

  1. Juokseminen
  2. Overwatch

Koska eilen juoksin, tänään pelaan.

PS. Kerroinko jo, että lopetin Yazion ja HiCoffeen käytön? Tuntuu oudolta olla merkkailematta ruokia ja juomia ylös, mutta en ole tarvinnut kalorimääriä tai kofeiinimilligrammoja pitkään aikaan, sillä osaan laskea ne päässäni jo rutiinilla ulkomuistista. Ja kun paino-ongelmia ei ole, ei kaloreitakaan tarvitse enää pilkulleen katsoa. Turhat rutiinit lisäväät rasitusta. Koitan karsia kaiken pienenkin turhan pois.

Tässä kirjoituksessa on 236 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää