Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Rento sunnuntai

Lauantai-illan migreeni on kuin muisto vain. Päätän silti ottaa rennosti ja pidän välipäivän lenkkeilystä tänään. Viikkotavoite jo suurinpiirtein juostu kuitenkin. Pitää varmaan selvittää tuo migreenin alkuperä, kun se on nyt lähes viikottaista. Ehkä kova työtahti, vähälle jäänyt veden juonti, liian alhaiset unimäärät ja jokin piilevä stressi varmaan syynä.

Huomaan, että nyt vapaa-ajalla en jaksa koodata tai säätää. Jos joku laittaa GitHub issuen, pistän sen todo-listalle tai ratkaisen välittömästi ja huokaisen syvään. En käy ihan 100% tällä hetkellä. En kuitenkaan koe olevani erityisen stressaantunut tai uupunut, mutta jotain henkistä väsymystä on havaittavissa. Jotain pientä innostun säätämään kuitenkin.

Tänään on saunottu ja rentoiltu. Vielä pitäisi keritä pelaamaan Overwatchia. Hyvin kerkiää, sillä kello ei ole vielä edes viittä. Aikaa on yllättäen enemmän, kun herää puoli kahdeksalta. Vapaa tuntuu oikeasti vapaalta nyt.

Tässä kirjoituksessa on 160 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää