Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Press start weekend

Herään yöllä. Tärisen. Koronarokote on vetänyt isomman horkan päälle. Olen aivan poikki, joten jatkan unia. Aamulla on vielä höntti olo, joten laitan hierojalleni viestiä, että voisi siirtää ajan. Pian kuitenkin tulen toisiin ajatuksiin. Päätän mennä, koska siirtäminen tuntuu ajatuksena nihkeältä. Viestittely menee sekoiluksi. Ahdistaa ja väsyttää. Ehkä se tästä.

Hieronnan jälkeen on parempi olo. Kävelen kotiin muutaman kilometrin matkan. Kahvia kuppiin ja työn touhuun. Kotitoimistolla on vaihteeksi mukava olla, vaikka töissä vilske jatkuu. Tehtävät vaan vilisevät ruudulla. Aivoihin sattuu.

Kun viikottaiset heipat sanotaan kolmelta, olen jo niin valmis.

Tänään en aio tehdä muuta kuin ottaa rennosti. Nyt Overwatchia, niin saa ajatukset jonnekin ihan muualle.

Hyvää viikonloppua!

Tässä kirjoituksessa on 127 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää