Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Positiivisuuden kierre jatkuu

Rento sunnuntai. Juha pyytää lenkille heti aamusta. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä. Aina mukavaa kiertää järvi ja jauhaa niitä näitä, liiketoiminnasta, elämästä ja vähän kaikesta muustakin.

Lenkin jälkeen sauna pojan kanssa. Saunassa löylyissä 9-vuotiaan kanssa jotenkin aika, paikka ja ikä unohtuu. On vain se hetki löylyissä. Manu jaksaa istua isäukkonsa kanssa ylälauteella, puhumme koulusta ja peleistä. Kaadan viileää vettä pojan niskaa pitkin, kun meinaa tulla liian kuuma.

Siipiweikkojen loput buffalo-wingsit Air Fryeriin ja ääntä kohti. Jokin hyvä elokuva vielä toimisi. Eilinen elokuvavalinta ei ihan lähtenyt.

Tämä se on elämää.

Tässä kirjoituksessa on 103 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää