Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Pitkän viikonlopun startti

Perjantai, vapaapäivä. Tavallaan nyt ymmärrän, miksi helatorstaina olisi ehkä olla fiksumpaa olla vapaalla, sillä asiakkaat ovat töissä tänään. Eli työnteoksihan se tavallaan meni sitten lopulta. Mutta tunti pari sinne tai tänne, päivä on ollut mukava.

Lenkki, elokuva, pelailua. Siitä vapaapäiväni koostuu pääosin. Olo on tänään jotenkin sekava. Ahdistaa, mutta ei tietoa miksi. Asiat tuntuvat toistavan tätä samaa kehää pääni sisällä. Lakkaako tämä koskaan? Milloin saavuttaisin jonkin onnellisen pisteen? Ja miten? Miten elämässä voisi edes olla asioita, jotka eivät häiritsisi? Aina tulee vastaan jotain, joka tökkii. Ja jolle ei mahda mitään. Oispa lobotomia.

Iltarutiinit venähtävät pelailussa. Nyt olen kahden vaiheilla laitanko vielä leffan pyörimään, vai menenkö suoriltaan nukkumaan.

Tässä kirjoituksessa on 136 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää