Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Perjantai – onnellisuus

Tänään, perjantaina 5. huhtikuuta 2024 on keskimääräistä parempi fiilis. Töiden päätyttyä klo 20 maissa on suorastaan voittajafiilis.

Viikko on ollut hyvä. Huolet ovat muuttuneet iloksi, kun oman työn tulokset näkee päivä päivältä paremmin. Minä voin vaikuttaa tähän kaikkeen. Olen puikoissa. Hommahan toimii.

Päivän henkilökohtaiset kohokohdat:

  • 1 kpl 5/5 -ratingeja aspapaneelissa asiakkaalta
  • Slackissa asiakas antoi palautteen ”6/5” ripeydestä
  • Air-helperin käyttäjä kiitti siitä, että olen julkaissut niin monta repoa open sourcena

Jos vertaa edellistä kuutta perjantaita, olen harvinaisen onnellinen siitä, että on viikonloppu. Raskas aherrus palkitaan. Pyrin olemaan ahdistumatta ja mahdollisimman pois työkuvioista. Nyt lepoa keholle ja mielelle…

Tässä kirjoituksessa on 109 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää