Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Päivä 2

Päivä 2 miesflunssan kanssa. Nukuin todella huonosti, kun nenä meni tukkoon, eikä mikään asento tuntunut hyvältä. Heräsin sata kertaa yön aikana. Aamulla olo oli kuin jyrän alle jääneellä. Kaksi kuppia kahvia, ehdoton minimi.

Olo ei ole päivän mittaan oikein parantunut. Yritin välissä koodata. Sitten pelailin. Sitten taas koodasin. Illalla katsoin vaimon kanssa harvinaisen keskinkertaisen elokuvan.

Koodasin WordPress-lisäosan, joka ilmoittaa Telegram-pikaviestimessä aina kun uusi Rollemaan tai Rollekinon kirjoitus on julkaistu. Jos haluat mukaan ryhmään, liity tästä.

Tässä kirjoituksessa on 87 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää