Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Neljäs päivä ilman kofeiinia

Harmaa, kylmä ja tuulinen päivä. Penikat vaivaavat aamulenkillä, jotenkin jalka puutuu heti kahden kilometrin jälkeen. Jatkan silti juoksemista, vaikka eilenkin särki. Jos sitten taas lauantain ja sunnuntain olisi juoksematta ja kävisi korkeintaan kävelemässä.

Aamukahvia on vähän ikävä, mutta virkeys aamuihin on palannut hyvien yöunien myötä. Sen sijaan päivällä väsymys on kovempaa. Kuten jo eilen mainitsin, en oikeastaan jaksa enää valvoa kovin myöhään. Yhdeksän aikaan on mentävä maate.

Toisaalta, olen iloinen jos ”unirytmini” kääntyy tämän myötä iltavirkusta aamuvirkuksi. Ehkä se onkin kofeiinin syy, että unirytmini on yleensä epätyypillinen? Tätä kofeiinittomuutta onkin mukava kokeilla jo pelkästään tästä syystä. Sanovat myös, että vieroitusoireet kestävät 2-9 päivää ja nyt mennään vasta neljännessä päivässä. Ehkä tämä ylenpalttinen päiväväsymys kuuluu siis asiaan.

Koko päivä palaveria työpajan muodossa. Kyllä tuommoinen vie aina meikäläisestä mehut, ei voi mitään.

En saanut kutsua Overwatch 2 PvP Betaan, enkä muistanut katsoa Twitch-streameja venähtäneen työpäivän takia (niitä katsomalla olisi voinut saada). No, kyllähän se ennemmin tai myöhemmin tulee saataville. Ei ole kiire.

Päässä ei liiku ajatus, korkeintaan kolisee mutterit. Päätän lokin tältä päivältä tähän.

Tässä kirjoituksessa on 231 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää