Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Muuttostressi

Kerrankin herään ”aikaisin”, yhdeksältä. Väsyttää armottomasti, mutta en anna periksi. Seitsemän tuntia on riitettävä. Pitää lopettaa lomalusmuilu.

Päätän, että juoksen tänään pidemmän lenkin. Syön aamupalan ja lounaan, sulattelen hieman ja lähden sitten juoksemaan metsään. Käänny Sululta poluille ja polkuja riittääkin kilometritolkulla. Kymmenen kilometriä juostuani vatsa alkaa jostain syystä oikuttelemaan. On pakko mennä metsään kyykylle, mutta onneksi olen kaukana sivistyksestä ja kasvustoa riittää. Päivän Beyond Burger ei sulanutkaan ilmeisesti niin hyvin kuin oletin. Juoksen reilut 14 kilometriä. Hyvä fiilis lenkistä. Paljon hienoja uusia alueita ja polkuja.

Tänään olen järjestänyt asioita muuton suhteen. Tajuan kysyä vasta nyt avainten palauttamisesta ja käy ilmi, että avaimet täytyy palauttaa maanantaina, muuttopäivänä, kello kahteentoista mennessä. Se on kinkkistä, koska muutto alkaa kello yhdeksän ja lukkosepälle on matkaa. Muutto pitäisi hoitaa siis parissa tunnissa… Vuokranantaja ei jousta yhtään, vaikka vetoan lakiin. Kumma homma.

Ei auta kuin kysyä uuden asuntomme nykyiseltä asujalta voiko avainten luovutusta aikaistaa. Samalla pistän muuttofirmalle viestiä, voitaisiinko aloittaa jo kahdeksalta. Hitto mitä säätöä.

Huomenna alkaa armoton siivous. Toivottavasti saamme avaimet viikonloppuna. Se helpottaisi asioita huomattavasti.

Tässä kirjoituksessa on 202 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää