Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Mestariteos

Kerrassaan hieno päivä! Herään aivan koomassa, jostain syystä en saanut illalla unen päästä kiinni. Melkein unohdan aamun asioinnit ja tulee kiire lenkille. Juoksen perinteisen 2.7 kilometrin aamulenkin 15 minuuttiin 53 sekuntiin.

Aamulla käyntiä perheneuvolassa. Pojalla ei todettu ADD:tä, autismia eikä NEPSYä. Päätimme, että emme lähde tonkimaan jatkotutkimuksiin. Emme myöskään sovi uutta tapaamisaikaa. Kaikki on hienosti ja tapaamisen jälkeen on hyvä fiilis.

Työssä on upea päivä. Aina yhtä siistiä nähdä koko kööri perjantaisin. Jotenkin todella rento päivä, vaikka töitäkin paiskitaan (mukamas). Iltapäivän koodikatselmoinnissa on tunnelma katossa. Kaikki tuntuneet saavan jotain hienoa aikaan.

Tuottavuus tänään 83%.

Iltapäivän kruunaa kaljalla käynti poikien kanssa. Ennen kuin kukaan säikähtää, sanottakoon, että itselläni lasissa on soodavettä, kuten aina. Nauran vedet silmissä poikien jutuille (ei soodavedet kuitenkaan). Ai että.

Päivä on jo nyt mestariteos. Tästä eteenpäin on pelkkää plussaa.

Tässä kirjoituksessa on 158 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää