Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Maanantain jatkoa

Unipisteet 49/100. Unenlaatu: Huono. Aamu ei ala hyvin, vaikka olen 6:25 hereillä.

Maanantain käynnistymistä ei yhtään helpota tekemisiäni kommentoinut mulkero. Vaikka kuinka koitan aamupaskalla istuessani olla välittämättä, tällaiset tapaukset eivät ihan heti jätä väsynyttä aivoa rauhaan. Täytyy olla jollain tapaa elämätön, ankea, trollavaa, kateellinen, häiriintynyt tai muuten vain epätasapainoinen tapaus, jos ihminen tieten tahtoen käyttää aikaa ja vaivaa jättääkseen ilkeän, anonyymin kommentin. En yleensä nimittele ketään, mutta ei tällä huutelulla olekaan kohdetta – anonyymiä kun ei voi tunnistaa. Ala-arvoisempaa kuin fasistinen somehuutelu. Toisaalta tämä kyseinen IQ -1000 yksilö ei kyllä ansaitsisi enää toista mainintaa tai pidempää pohdintaa, joten se siitä. Halusin vain invalidoida tapauksen.

Meemikuva, jossa kaksi vauvaa. Toinen nauraa, sen alla lukee "Monday", toinen on äkäinen, sen alla lukee "me". Kuva indikoi sitä että maanantai nauraa päin naamaa ja minä en tykkää.

Kun fiilis on jo valmiiksi kehno, ei se siitä helpota päivän mittaan. Työpäivä on perinteisen kaoottinen ja täynnä palavereita, mutta kyllä siitä vähän iloakin väleissä irti saa. Onneksi on kivat työkaverit ja unelmaduuni muutenkin.

Nyt ei meinaa silmät pysyä auki, eikä ajatus kasassa. Hieman arvon, juoksenko vielä lyhyen kolmen kilometrin iltalenkin auringon laskiessa. Pian joutaa maate.

Tässä kirjoituksessa on 191 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää