Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Maanantai, taas toimistolla

Nukun huonosti, taas. Stressaa. Univajetta kertynyt yöltä +1.4 tuntia, yhteensä kumuloitunut 8.6 tuntia. Joo, tiedän, ei se oikeasti sillä tavalla ”kerry”, eikä ”univelkaa” ole olemassakaan, mutta numero kertoo jotain viime ajan nukkumisesta.

Aamukahdeksaan toimistolle. Työpisteen muutto.

Työpäivä sujuu vauhdikkaasti. Kaima aloittaa TETissä, mukavaa. Erittäin, erittäin osaava kaveri, jolla on lupaava tulevaisuus.

Viikko on aivan liian hullu aikataulullisesti, mutta lusitaan nyt. 8-19 työpäivä. Uusi näyttö töissä saa aikaan näyttökuumeen myös kotona. Ilta meneekin haaveillessa. Joku tällainen ehkä, joku sellainen jossa on IPS, vähintään 144hz, 4K tai isompi, NVIDIA G-Sync ja hinta alle 600 euroa. Ehkä säästän ne rahat kuitenkin johonkin järkevämpään. Lenovo G34w-10:ssäni häiritsee ainoastaan hieman himmeä kirkkaus, mutta mitä voi 165 euron näytöltä odottaakaan (Black Friday -alennus, normisti 499 €).

Päivän päätteeksi noudan Postin automaatilta joitakin viikkoja sitten tilaamani kalilin TEMPUR Ombracio SmartCool™-tyynyn kylkinukkujalle, jota kiropraktikkoni Tino suositteli aiemmin. Toivotaan, että tämä auttaa edes hieman. Hyvää yötä.

Tässä kirjoituksessa on 175 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää