Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Maanantai lomalla

Arvon hetken menenkö aamulenkille, kun eilen juoksin pidemmän kympin lenkin. Päätän kuitenkin heräämisen jälkeen juosta viiden kilometrin peruskestävyyslenkin polulla. Se kannattaa, sillä lenkin jälkeen on hyvä olo. Ei pitäisi koskaan arpoa aamuisin, sillä tämä hyvä rutiini on nyt jatkunut jo noin vuoden ajan. Loman ”vapaa aikataulu” jotenkin sotkee rytmiä, kun ei tule herättyä niin aikaisin ja herätessä on jo nälkä ja jano. Pitää yrittää petrata.

Tänään on aikalailla samanlainen kuvio kuin eilenkin tekemisen osalta. Teen asioita fiiliksen mukaan.

Kohokohtina päivästä tähän mennessä mm. Inner Peace -soittolistani täydentäminen ja Twitter-ketju seurantasovelluksista, joita käytän.

Tässä kirjoituksessa on 114 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää