Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lepo vain

Lauantai-iltana väsyttää armottomasti jo yhdeksän aikaan, joten menen maate. Kymmeneltä unille ja kahdeksalta ylös, eli unta kertyy ihan mukavasti. Aamulla olen energinen. Sunnuntai, lepopäivä.

Tänään illalla Suomen jääkiekkojoukkue voittaa Kanadan ja samalla viidennen kultamitalinsa, jos Olympialaiset lasketaan. En ole penkkiurheilija tai lätkäfani, mutta Suomen jääkiekko-otteluita on aina mukava seurata. Ne ovat nopeatempoisia ja helposti ymmärrettäviä pelejä.

Välissä vähän koodia ja kahvia. Kaksi kirjaa myös taas luettu, arviot Goodreadsissa.

Tässä kirjoituksessa on 84 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää