Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lepo jatkuu

Sunnuntai. Herätessä jalkoja särkee. En taida lähteä lenkille tänäänkään. Huono omatunto skipata lenkki toista päivää putkeen, mutta parempi antaa jalkojen nyt levätä. Maksimivauhdilla juokseminen vie veronsa.

Suunnitelmissa koneella säätöä, pelaamista ja aivojen nollaamista. Nämä viikonloppupäivät on hyviä, kun ei tarvitse miettiä yhtään mitään. Silti, kirjat pistävät miettimään yrittämistä, elämää, kaikkea. Välillä ahdistus puskee pintaan, mutta se kuuluu asiaan.

Juon vettä. Syön jotain. Säätö ja pelailu jatkuu. Tämä hyvä.

Tässä kirjoituksessa on 91 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää