Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lauantai

Kaksitoista tuntia. Sen verran nukun lähes putkeen. Havahdun hetkeksi aamulla, kun lapset lähtevät hakemaan todistuksiaan, mutta jatkan sitten unia.

Olen selvästi ollut unen tarpeessa. 5-6 tuntia unta ei millään riitä pitkällä aikajänteellä. Mietin, mitenhän korjaisin tilanteen ensi viikolle. Olisi vain jotenkin maltettava ja pystyttävä menemään nukkumaan aikaisemmin.

Hyvä lounas, hyvä vauhtikestävyyslenkki. Hyvä lauantai. Kello 21:53 ja nyt hieman väsyttää. Taidan mennä katsomaan elokuvaa.

Tässä kirjoituksessa on 74 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää