Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Laimeus

Kahdeskymmeneskahdes aamulenkki sujuu takkuisesti. Jalat ilmoittelevat ensimmäistä kertaa tänä vuonna, että olisikohan jo aika hiljentää. Jatkan silti juoksemista.

Lenkki, kotiin, suihkuun, kahvia, koneelle. Päivä tuntuu eilisen kaltaiselta. Kuin jostain tylsästä elokuvasta, joka toistaa itseään.

Jotenkin nyt ei mikään nappaa, eikä lähde. Ajatukset harhailevat. Joinakin päivinä tuntuu, että asiat etenevät joka rintamalla. Tänään ei tunnu siltä. Tänään ei tunnu miltään.

Huomenna maisemanvaihdos etätoimistolta viralliselle toimistolle. Ehkä perjantai tuo tähän laimeuteen muutosta.

Tässä kirjoituksessa on 87 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää