Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Keskiviikko

Herään 7.30, eli tunnin liian myöhään normaalista. Klassinen, minä nukuin liian pitkään… Kasilta ulos, Lutakon kierto, suihkun kautta aamupalalle. Aamukahvi maistuu harvinaisen hyvältä. Fiilis on ollut aika tasapaksu tänään, mutta kai se on tämä vuodenaika. Kirjoja kuluu. Töissä on jonkinlainen ”tyyntä ennen myrskyä” -tyyppinen tilanne. Olen oikeastaan ihan iloinen siitä, että ei ole liikaa hommaa juuri tänään.

Iltapäiväpalavereja. Liiketoiminnan kehittämistä. Päässä heittää. Tunnen oloni vastuuntuntoiseksi aikuiseksi. Tunnen osaavani ja tietäväni jotain. Itsetuntoni alkaa olla ihan kelvollisessa pisteessä. Hyvä olla tässä lihapuvussa. Ehkä minusta on johonkin. Tämä porukka ainakin on lujaa tekoa. Tykkään tehdä töitä näiden ihmisten kanssa.

What a Week, Huh? | Know Your Meme
Onko tosiaan jo keskiviikko?

Tänään tuntuu, että en saa ajatusta tähän lokiin. Tämän päivän lokiteksti on täysin turha. En enää tähän illasta saa itsestäni ja ajatuksistani kunnon otetta. Huomenna paremmin.

Jotenkin henkisesti väsynyt olo. Siispä päätän kirjoitukseni tältä päivältä tähän. Huomenna uusiksi.

Tässä kirjoituksessa on 180 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää