Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kyllä se siitä

Kummasti jää enemmän vapaa-aikaa, kun pudottaa puolet päivän tekemisestä pois. Viiden kilometrin aamulenkki tekee myös terää, näitä tarvittiin. Energiat ovat olleet tänään nollissa, koska edelliset kaksi yötä on tullut nukuttua todella huonosti. Ehkä seuraava yö paremmin. Henkilökohtaisen elämän stressailu on jotenkin tapissa, mutta siihen on syy.

Focusoin iltaisin yhä enemmän aikaa lapsille ja vaimolle. Tuntuu kivalta touhuilla yhdessä etenkin lasten kanssa. Tulee olo, että ehkä minulla on sittenkin paikkani. Ehkä minä riitän. Voin olla vaan. Ihan rauhassa.

Tässä kirjoituksessa on 90 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää