Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kuin raikkaan lähdeveden virtaus

Herätys 7:40. Aivan liian aikaista minulle. Tarkoitus käydä hieman asioilla aamulla ja siitä sitten toimistolle. Koska on niin helevetin kylymä, tilaan taksin. Siis ihan porvaritaksin, eikä vammaispalvelun kautta. Suoraan ovelta ovelle.

Yhtään leuhkimatta, tuntuu kyllä hyvältä, että ei tarvitse enää miettiä kaupassa juustopaketin hintaa. On ollut aikoja, jolloin jäi koko juustokin ostamatta. Kirjoitan sen kirjan vielä. Sen verran uskomattomia juttuja tapahtunut. Ennen kirjaa rustailen tähän päiväkirjaani, joka ikinen päivä. Kai minä vähän kuin odotan sitä, että elämäntilanne sallii rupeaman ja saan kustannussopimuksen. Kumpikaan ei tapahdu itsekseen. Mutta jonain päivänä.

Positiivinen pohjavire jatkuu.

Applen Journal testissä. Sinne kirjoitan ne jutut, joita en tänne kirjoita.

Tässä kirjoituksessa on 119 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää