Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kotiin

Vajaat kuusi tuntia unta. En vaan pysty enää nukahtamaan kahdeksan jälkeen. Olen tyytyväinen edellisiltaan, kun saamme Red Alert 2 -turnauksen käyntiin. 8 pelaajaa, kaikki vastaan kaikki. Voitan kaikki pelit paitsi viimeisen, joka menee todella tiukille Samin kanssa. Gg. Note to future self: LAN-mode toimii, kunhan kaikki ovat piuhan kautta.

Kamat on autossa jo ennen puolta päivää, mutta lähtö viivästyy, kun kuskin avaimet ovat hukassa. Ne löytyvät lopulta pitkän etsimisen jälkeen saunan laudeliinan alta. Pullonavaaja saunassa, nääs.

Kiitos divn, Kokki(nen), Magpie, AllanMainio, bnz, rage, Tatu, subterfugium, crazywilly, BruceNolan, Sulo, Blocker, Masa, Jussi, Eero. Nähdään taas ensi vuonna.

Kuvamateriaalia olisi tähänkin laittaa viikonlopulta, mutta energiat ovat kirjaimellisesti nollissa. Silmät painuvat kiinni. Vielä pitää hetki sinnitellä. Tänä vuonna lanien jälkeen en jaksa lähteä edes juoksulenkille. Kahville Veeran kanssa sen sijaan jaksaa aina.

Kofeiinin käyttäjille app-suositus iPhonelle: HiCoffee.

Tässä kirjoituksessa on 154 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää