Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Jestas sentään

Tarpeettoman kaoottinen päivä taas. 4 palaveria on liikaa, kun niin montaa asiaa pitäisi pystyä edistämään myös palavereihin käytettyjen ajan aikana. Työt päättyy vasta illalla, 18:30. Maxaltia naamariin, niin ei tule migreeni. Lenkki skippaantuu tämän takia, taas.

Olen pikkuhiljaa hieman huolissani jo itsekin omasta jaksamisestani. Tällä viikolla en voi miettiä kuluvaa päivää pidemmälle, muuten iskee ahdistus. Tässä istun nakuttamassa puhelimella, iltaruoka on jäähtynyt lautaselle, jäänyt syömättä kun on koko ajan asioita hoidettavana. Olen jäljessä koko ajan tavoitteistani. Tuntuu raskaalta. Silmät painuvat väkisin kiinni, mutta en voi nukkua vielä. Täytyy syödä missattu päivällinen. Raskas ruoka ennen nukkumaanmenoa varmasti parantaa unenlaatua…

Hitto mikä maanantai.

Tässä kirjoituksessa on 124 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää