Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kiva kesäsunnuntai

Nukun huonosti, mutta se ei pilaa fiilistä. Päätän, että enpäs syökään aamupalaa, vaan vien vaimon kahvilaan. Lähdemme Espresso Houseen ja tilaan tuplamokkalatten ja mustikkapiirakan, vaimolle Rocky Road -leivos ja mokkalatte kauramaidolla. Höpöttelemme niitä näitä, ajantaju tuntuu katoavan. Kahvilasta kävelylle satamaan. Istahdamme paattien vierustalle juttelemaan lisää. Aika on menettänyt merkityksensä ja ahdistus loistaa poissaolollaan.

Matkalla tulee mieleen, että minähän olen laittanut uimahousut jalkaan, koska pyykinpesuaineen loppumisen vuoksi on jäänyt ylimääräinen alushousupari pesemättä. Päätän kokeilla uimista. Uin parisataa metriä, vaimo istuu rannalla odottamassa. Vesi tuntuu alkuun kylmältä, mutta parin uintilenkin jälkeen lämpimältä.

Oikein mukava päivä tänään. Tässähän alkaa olla kohta kesälomafiilis. Mutta lusitaan vielä ensi viikko.

Tässä kirjoituksessa on 134 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää