Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kirjoitus numero 31924

Herään kahdeksalta, mutta en vapaaehtoisesti. Puhelin hälyttää työhommia. Kun SLA ja ammattiylpeys ovat mittareina, ei auta nukkua. Pitää kuitenkin oikeasti tarkistaa mikä päivä on… tuntuu maanantailta. Mutta on lauantai. Teen meistä riippumattoman tulipalon aamupähkinänä pois alta ja vaihdan vapaalle. Siis lauantai? Ja kello vasta kymmenen?

Aamupalaa kitusiin, kahvia kuppiin ja nauttimaan ikkunan viereen talviauringosta. Päätän, että en lähde lenkille tänään. Some laulamaan.

Mukavaa, että on lauantai.

Tässä kirjoituksessa on 77 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää