Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kirja

Joku kysyy Twitterissä haavetyöpaikkaa ja sitä mitä teet nyt. Vastaan kirjailija, toimittaja, sarjakuvapiirtäjä ja koodari. Olen päässyt tekemään viimeksi mainittua parisenkymmentä vuotta, joten ei ihan huonosti mennyt. Silti, haluaisin vielä joskus olla kirjailija.

Tästä intoutuneena avaan kirjani käsikirjoitusluonnoksen. Näinkö paljon sitä tekstiä olikin?, mietin itsekseni. Pistän pari tweettiä ja motivaationi herää henkiin, sieltä jostain. En ota paineita, aihe on ajaton.

Puuhasteluni keskeyttää poikani, joka haluaa karkkiostoksille. Onhan sentään perjantai. Päätämme kävellä Mini-Maniin, saaden samalla vähän hyötyliikuntaa, sillä pidän tänään välipäivän. Eilen penikat muistuttivat olemassaolostaan, joten hyvä rentoilla välillä. Ostan itsellenikin karkkia.

Tänään on ollut kautta linjan hyvä fiilis. Töitäkin erehdyin hieman tekemään, lomalla (hups). Lupaan, että ensi viikon pysyn työhommista erossa.

Uudet jaksot sarjoista The Boys ja The Old Man. Puoli kiloa karkkia. Coca Colat pakkasessa. Ai että, fiilis 10/10.

Tässä kirjoituksessa on 157 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää