Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Keskiviikko

Etäpäivä. Ulkona on yli kaksikymmentä pakkasastetta, joten en lähde lenkille. Mastodonin Juhan mielestä on shortsikelit. Hullu ukko.

Työpäivä alkaa kahdeksalta ja loppuu seitsemältä. Tekemistä on paljon. Osa tehtävistä on lykättävä torstaille. Maailma ei tule valmiiksi taaskaan, ei yhden päivän aikana.

Ahdistus on tänään onneksi eilistä pienemmällä liekillä. Jotenkin päivät toistavat itseään, vaikka tekeminen on mukavaa ja monipuolista. Lomaviikolla parin viikon päästä on varmasti jälleen aikansa ja paikkansa.

Huonoa omaatuntoa en ainakaan pode tällä hetkellä mistään.

Minä riitän.

Näillä eväillä huomiseen. Aamulla taas terapia.

Venus näkyy taivaalla:

Tänään ikkunasta ottamani valokuva.

Tässä kirjoituksessa on 117 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää