Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kello ympäri

Herään puoli seitsemältä ja merkitsen ensimmäistä kertaa tapakirjanpitooni, että herään ilman torkkua. Menen kuitenkin hetkeksi pötkölleen ja torkahdan. Ristiriitaista, mutta olen niin ylpeä siitä, että en torkuttanut pidempään ja ehdin vielä hyvin aamulenkillekin, joten pidän ruksin tapakirjanpidossa.

Etäpäivä toimii. On rauhallista tehdä työtä. Tänään on luvassa harvinaista herkkua, nimittäin koodaamista keskeytyksettä. Otan ilon irti.

Neljän jälkeen on aika lähteä Leon Leikkimaahan, sillä lupasin tämän Manun perjantain syntymäpäivillä, kun hän oli silloin pienessä flunssassa. Keskiviikkoiltana porukkaa ei ole liikaa, joten paikka ei ole täysin kaaoksessa ja elo on jopa miellyttävää. Pelaamme pöytäkiekkoa koko perheellä monta kierrosta. Aika käy kuin siivillä.

Vaimo haluaa Gigantista Soda Stream-juomia ja pojalle tulee ostettua vielä yksi myöhäinen syntymäpäivälahja, hellyn kun niin kovasti haluaa Star Wars Dark Trooper + Baby Yoda -figuuria. Star Wars on tie nörtti-isän sydämeen.

Prisman viivakoodilukijalla tuotteet pussiin ostoksia tehdessä, maksu kassalla ja taksilla kotiin. Ei tarvitse käyttää aikaa yhtään enempää kuin tarpeen.

Iltasadun jälkeen lapset simahtavat heti. Kohta simahdan minäkin.

PS. Loop Habit tracker taas käytössä. Paras tapa kirjata tavoitteitaan ja tapojaan ylös.

Tässä kirjoituksessa on 212 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää