Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Katoavat aamut

Jostain syystä nukun yli kymmenen tuntia, vaikka menen ihan ajoissa nukkumaan. Ehkä se on tämä loma, kun ei ”tarvitse” herätä. Silti oikeastaan harmittaa herätä yhdentoista jälkeen, kun menee aamu ”hukkaan”. Riippumatta heräämisajasta rutiinit lähtevät kuitenkin normaalisti käyntiin, eli WC, hampaat, hiusten kampaaminen, lenkkivaatteet niskaan, aamupala, AD₃E-vitamiinit, Omega-3 ja sinkki, vesilasi, lenkki, vartin treeni ja loppupäivä rentoilua.

Tänään olin juuri lähdössä lenkille, kun sain viestin, että lenkkiseuraa olisi tarjolla. Siispä lukemaan kirjaa odotellessa. Veera väsäsi myös välissä uudella Air fryerillään kukkakaaliwingsit. Oli niin herkullista, että meni kulhollinen. Mausteinen ruoka ennen lenkkiä on vähän riski. Onneksi ei tullut paska housuun kesken kaiken.

https://twitter.com/mustikkasoppa/status/1475810740380524544?t=b9pBpvTmGPHZjoaVAYaPDg&s=19
Ohje.

Sain ahdistuskohtauksen aamupäivästä, enkä tiedä syytä. Vieläkin ihmettelen. Kai se on vieläkin jonkinlainen kaaos pään sisällä. Vähitellen helpottanut. Lenkki nollasi mukavasti ajatukset.

Nyt lenkkisaunaan. Illan päälle elokuva. Siinähän sitä jo olisi.

Tässä kirjoituksessa on 172 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää