Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kaikki onkin hyvin

En saa kiskottua itseäni ylös huonosti nukutun yön jälkeen. Unipisteet 38/100. Olen nähnyt unta, jossa minua on ammuttu vatsaan niin, että kukaan ei ole huomannut mitään. Luoti vatsassani teen hidasta kuolemaa.

Aamu on kamala. Vatsaa vääntävä ahdistus ei hellitä. Mutta pojan hammaslääkärissä ei löydykään mitään hälyttävää. Hammas ei ole tulehtunut.

Lompsin samantien apteekkiin ostamaan kalleimman mahdollisen korvakuumemittarin. Pojalla ei myöskään ole kuumetta sillä mitattuna. Koko homman voisi siis summata surkeaan kuumemittariin ja meikäläisen ylireagointiin. Vuorokauden verran panikointia lähes syyttä. Tervetuloa ahdistujan arkeen.

Mieli on taas rauhoittunut. Se on tärkeintä. Iltapäivällä tilaamme pizzat.

Nyt reset.

/clear

Tässä kirjoituksessa on 117 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää