Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Isänpäivä

Isänpäivänä muistelen omaa isääni ja hieman häneen isäänsä. En itse koe isänpäivää suoranaisesti minun juhlanani, vaan lasteni juhlana. Ymmärrän kyllä, että myös vaimoni haluaa muistaa lastensa isää juhlapäivänä. Mutta isättömänä päivän fiilikset ovat luonnollisesti ristiriitaiset. Olen samaan aikaan iloinen saadessani olla isä huikean lahjakkaalle tyttärelle ja samanlaisen huumorintajun omaavalle introverttipojalle.

Isänä oleminen on raskasta, mutta palkitsevaa. Olen aina tykännyt lapsista ja pidän itseänikin yhä sellaisena. Jokaisessa meissä asuu pieni lapsi. Lapset muistuttavat siitä mikä elämässä on tärkeintä, eli yhdessäolo ja rakastettuna oleminen.

Hyvää isänpäivää jokaiselle isälle!

Tässä kirjoituksessa on 121 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää