Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Isänpäivä

Neljästoista isänpäivä omien lasteni näkökulmasta ja kolmaskymmenesviides isänpäivä oman jo maailmasta poistuneen isäni näkökulmasta. Hassu lause edes kirjoitettavaksi. Tänään on taas juhlittu minua ja isyyttäni ja muisteltu pappaa ja isopappaa. Hämmentävää palata ajassa takaisin ensimmäiseen omaan isänpäivääni, jolloin olin niin nuori. Yhtä mukavaa on lukea vanhoja isänpäivän kirjoituksia omasta isästäni, joka ehti nähdä rakkaudenosoitukset vielä elossa ollessaan.

Hyvää isänpäivää kaikille, myös heille, joilla ei ole varsinaisesti mahdollisuutta juhlia omaa isäänsä.

PS. Kahvikupillinen auttaa maagisesti migreeniin. Outoa.

Tässä kirjoituksessa on 105 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää