Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

iPhone

Herään aamulla kahdeksalta. Harvinaista minulle, mutta olen täynnä virtaa. Lauantai-illan migreeni on jatkunut läpi yön, mutta kipu ei yllä onneksi kovin korkealle tasolle, vaan jää asteikolla 5/10. Jokin muutos tuohon tulee saada. Maanantaina lekurihommat kuntoon.

Aamupala kotona, sitten Seppään. Tarkoituksena syödä ja etsiä sitten iPhone, jota olen tuuminut pidempään. Puhelinhommat menivät keskiviikkona hieman sekoiluksi, kun ostin epämieluisan puhelinmallin. Nyt on aika korjata tilanne.

Gigantilla ei ole yritysmyyjää paikalla sunnuntaina, DNA ei tee liisarisopimuksia, Telialla on kaikki hyvät mallit loppuunmyyty… Vihdoin Elisalla tärppää. Kaupat tuli, kiinni veti. Tarkistan vielä kerran sopimuksen ja laitteen. Paketissa lukee iPhone 14 Pro, Deep Purple, 128gb. Hetkinen, minähän pyysin 256gb mallia. Myyjä huomaa erehdyksensä. Sopimuksessa kaikki on kuitenkin oikein. Korjaamisessa menee tovi, mutta ei minulla mikään kiire ole. Onneksi tarkistin.

Kello lähenee kahtatoista, joten menemme vaimon kanssa Koti-Pizzaan syömään. Tämän jälkeen Espresso Houseen kahville. Iso ”EH”-kyltti saa aikaan Spede-vitsailua, nimittäin. Muutenkin hauskat jutut. Nauran katketakseni ihan tyhmille letkautuksilleni. Ainakin nauran.

Sunnuntai osoittautuu kaikin puolin mieluiseksi päiväksi. Ahdistus loistaa poissaolollaan. Elokuun parhaimmistoa fiilikseltään heittämällä. Anna Tommolan Yöllinen elämämme: Miksi näemme unia? luettu, nyt vuorossa Kimmo Takasen Tunne lukkosi: Vapaudu tunteiden vallasta, joka on pitänyt lukea jo pitkään.

Tämä loki on kirjoitettu iPhonella. Hyvin onnistuu saitin Safari PWA:lla. Pitää korjata tuo allaoleva puhelinmalli logiin, kun ehtii. iPhone vs. Android-kirjoitus odottaa oikeaa hetkeä blogin puolella…

Tässä kirjoituksessa on 249 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää