Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Hyviä juttuja

Here’s a way to think about what the masses regard as being ‘good’ things. If you would first start by setting your mind upon things that are unquestionably good—wisdom, self-control, justice, courage—with this preconception you’ll no longer be able to listen to the popular refrain that there are too many good things to experience in a lifetime.

Marcus Aurelius, Meditations 5.12

Päivän hyvät jutut

  • Pitkät yöunet
  • Hyvä aamupäivälenkki
  • Elokuvateatterissa käynti (lapset katsoivat samaan aikaan Elementalin)
  • Migreenilääkitys (hyvä app seurantaan muuten: Migraine Buddy)
  • Hyvä fiilis koko päivän!
  • Muiden ilo
  • Kaunis auringonlasku

Nyt on se diagnoosikin sitten hommattu, eli G43.0: Esioireeton migreeni (tavallinen migreeni) (engl. Migraine without aura [common migraine]). Lääkecocktail Burana 800mg, Panadol Forte 1000mg, Primperan 10mg ja Sumatriptan Accord 50mg.

Olen hieman hämmentynyt näin kovasta määrästä kipulääkkeitä ja aionkin aloittaa tuolla sumatriptanilla. Kuulemma kannattaakin kokeilla, koska migreeni on yksilöllinen vaiva. Kyseenalaistan myös pahoinvointilääkkeen tarpeen, kun minulla harvemmin sellaista iskee päälle kunnolla. Lääkäri on sitä mieltä, että kannattaa ottaa koska se edesauttaa lääkkeen imeytymistä, mutta kokeilen ensin yhtä kerrallaan.

1800mg kipulääkettä en tule minun migreeniini ottamaan ihan heti. Vähän tuntuu olevan ammattitauti kirjoittaa reseptiä kipulääkkeille ”varman päälle”, minä kyllä oman migreenini tiedän, siihen ei ole ennenkään ibuprofeiini vaikuttanut mitenkään.

Mukava päivä.

Tässä kirjoituksessa on 236 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää