Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Hässäkkää

Tyhjä olo. Kahden julkaisun päivä. Herätys kuudelta ja heti maanantai tehokkaasti käyntiin. Kahdeksasta kahdeksaan töissä, sitten kotiin. Kotona vähän lisää nakuttelua. Onkohan minulla muuta elämää? Hikinen päivä tänäänkin. Lämpötilat edelleen 26.16-28.97 °C. Arvaatko missä on viileintä? No saunassa tietenkin, 26.16 °C.

Huomenna jatkuu hullunmylly. Asiakaspalaverit klo 10-11 ja 13-15. Voisin melkein tehdä hommia niin, että pääsen lopettelemaan esimerkiksi kolmelta. Ehkä jotain kompensaatiota voisi näistä venymisistä itselleen järjestää. Ehkä. Se on hankalaa, kun työn tekeminen on niin kivaa. Mutta se ei saisi olla liian kivaa.

Tässä kirjoituksessa on 99 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää