Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Firman pikkujoulut

Kävelen Jyväskylän öistä katua. Neonvalot heijastuvat tien pintaa vasten. Takana on mukava ilta. Muut jäävät vielä riekkumaan, mutta vanhalta on nyt energiat vähissä. On tullut nukuttua vähän tällä viikolla. Aivan liian vähän.

Ajatukseni palaavat kuluneeseen päivään. Miten kello on taas näin paljon?

Tenderloin-pihviä ravintolassa. En muista milloin viimeksi olen syönyt yhtä huolella valmistettua kuollutta eläintä.

Jyväskylän yöelämä selvinpäin perjantai-iltana ei ole ollenkaan hassumpaa, kun seura on hyvää. DeLorean on erinomainen cocktail-paikka. Dragstereista valmistetun kirpeän drinkin saa alkoholittomana. Siis aivan todella hyvää. Jäisimme pidempäänkin, mutta paikka alkaa täyttyä. Keskusteleminen ei onnistu kunnolla edes huutamalla.

Red Neckissä ei ole juomavalikoimaa. Alkaa Jaffa ja vesi kyllästyttämään. Väsymys painaa, joten toivotan kaikille viikonloput ja jatkan matkaa.

Sellainen päivä se. Ihan mukavaa. Mutta kyllä nyt hiljaisuus vie voiton. Korvissa soi.

Tässä kirjoituksessa on 155 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää